• English
  • Nederlands

Redevoeringsworkshop voor studentenclub Gaudia

Posted by Wouter Dupré in Testimonial

Elke woensdag organiseren wij, studentikoze club Gaudia, een clubactiviteit. Dat kan gaan van samen naar de film gaan, tot iets drinken op café, tot een brouwerij bezoeken. In dat aanbod proberen wij een zo groot mogelijke diversiteit aan de dag te leggen en dat is waarom wij enkele weken geleden contact hadden opgenomen met Toastmasters Antwerpen. Een studentenclub lijkt misschien in de eerste plaats niet meteen het normale doelpubliek van Toastmasters, maar afgelopen woensdag is gebleken dat de match zeker geslaagd was. Onze clubleden worden namelijk regelmatig geconfronteerd met de uitdaging om à l’improviste te speechen, iets wat niet voor iedereen is weggelegd. Laat dat nu net de forte zijn van Toastmasters. Met glasheldere richtlijnen en tips werd er ons aangeleerd hoe we niet alleen met overtuiging, maar ook met inhoud en structuur een speech kunnen brengen met amper voorbereidingstijd. Daarnaast was er veel ruimte om de proef op de som te nemen en zelf aan de slag te gaan. Dat daar professionele hulpmiddeltjes, zoals de Timekeeper, die ook bij Toastmasters zelf gebruikt worden, bij worden geïntroduceerd, was een absolute meerwaarde en gaf onze redevoeringsworkshop extra diepgang. De mensen van Toastmasters waren punctueel, vriendelijk, geïnteresseerd en zeer professioneel, wat zeer gesmaakt werd door onze aanwezige gasten. Wij zijn blij dat we een topactiviteit hebben kunnen aanbieden dankzij Toastmasters Antwerpen en hopen dat deze samenwerking niet eenmalig hoeft te blijven!

Brent Bruynseels
Praeses Gaudia 2017-2018

28 feb 2018 no comments

Post a comment